over ons

Selection To Work

Over Ons

Wij creëren kansen voor kandidaten en bedrijven

In de dynamische wereld van talentwerving en ontwikkeling, speelt LIBAXIS een centrale rol als een toonaangevend platform voor zowel klanten als talenten. Binnen dit uitgebreide ecosysteem is Selection to Work een essentieel onderdeel dat naadloos geïntegreerd is in het proces.

Zodra een geschikte match wordt gevonden, wordt het onboardingproces automatisch geactiveerd door LIBAXIS. Ons geavanceerde systeem analyseert zorgvuldig profielen, identificeert passende talenten en biedt een diepgaande analyse van bestaande vaardigheden, evenals eventuele aanvullende trainingen die nodig zijn. Dit is waar Selection to Work, een onderdeel van LIBAXIS, in actie komt. Het platform stelt niet alleen geselecteerde talenten in staat om extra training te ontvangen volgens het opgestelde opleidingsplan, maar het registreert ook nauwgezet alle trainingen en certificaten via LXP, een geïntegreerd systeem binnen LIBAXIS.

Het Learning Experience Platform (LXP) is een essentieel onderdeel van ons aanbod binnen LIBAXIS. Met dit platform streven we ernaar om aan de behoeften van onze opdrachtgevers te voldoen door bij- en omscholingsprogramma’s, trainingen en opleidingen te versterken. Hierbij leggen we de nadruk op het bieden van een traject naar baanzekerheid en een leven lang ontwikkelen voor getalenteerde individuen.

Een van de krachtigste aspecten van LXP is de mogelijkheid om tekortkomingen bij een match op basis van vaardigheden direct te adresseren door middel van gerichte trainingen en opleidingen. Hierdoor kunnen talenten voortdurend hun vaardigheden ontwikkelen en verbeteren, waardoor ze beter in staat zijn om aan de eisen van de arbeidsmarkt te voldoen.

Door deze aanpak zorgen we ervoor dat zowel talenten als werkgevers profiteren. Talenten krijgen de mogelijkheid om hun potentieel volledig te benutten en zichzelf voortdurend te verbeteren, terwijl werkgevers toegang hebben tot hooggekwalificeerde kandidaten die perfect passen bij hun behoeften. Dit draagt bij aan een win-win situatie waarbij zowel individuen als organisaties kunnen gedijen in een steeds veranderende arbeidsmarkt.

De voortgang van elke individuele talent wordt zorgvuldig bewaakt door LXP, dat niet alleen de behaalde mijlpalen bijhoudt, maar ook advies geeft over nieuwe trainingen om de professionele ontwikkeling te stimuleren. Maar het gaat niet alleen om de talenten. LIBAXIS zorgt ervoor dat zowel talent als de klant op de hoogte blijven van elke stap in het proces. Wanneer er een match of interesse is tussen een talent en een openstaande vacature, activeert LIBAXIS de vacatureselectie en stuurt het direct meldingen naar zowel het talent als de betrokken gebruiker.

Selection to Work binnen LIBAXIS biedt een naadloze en transparante ervaring voor zowel klanten als talenten, waardoor het wervings- en onboardingproces efficiënt en effectief wordt beheerd.

Connecting People for over 10 Years

10

Wat doen wij?

Talent Worden

Wij ondersteunen individuen bij het ontwikkelen en benutten van hun talenten, ongeacht hun ervaringsniveau.

Word talent

Partnerschap Aangaan

Kom in ons ecosysteem en creëer synergieën door strategische samenwerkingen en kennisdeling.

Word partner

Banen Faciliteren

Wij verbinden talent met carrièremogelijkheden door middel van effectieve job marketing en betaalbare bemiddelingskosten.

Zoek banen

Klantgerichte Oplossingen

Wij leveren op maat gemaakte oplossingen die voldoen aan de unieke behoeften van onze klanten, van het vinden van kandidaten tot het ontwikkelen van job marketingstrategieën.

Stel uw vraag

Wij zoeken recruiters!

Hiring